Spring naar inhoud

Renate

Wie is de persoon achter SpiegelStem? Ik ben Renate Kalf, 39 jaar en o.a. getrouwd, moeder van 2 heerlijke eigenzinnige kinderen en orthopedagoge. Ik houd van de natuur, van  wandelen (met onze hond) en doe graag aan yoga. Verdere passies zijn zingen en het schrijven van liedjes, gedichten en verhalen.

Doordat ik van jongs af aan de puurheid van kinderen heel mooi vind, heb ik altijd heel veel met kinderen in diverse settings gewerkt. Denk aan oppassen, geven van huiswerkbegeleiding, werken in de kinderopvang en als leiding van diverse clubs enz.
De opleiding Pedagogische Wetenschappen was dan ook een hele logische stap. Daarna heb ik ruim 10 jaar bij schoolbegeleidingsdiensten gewerkt waarin ik o.a. kinderen met uitdagingen op schools leren begeleidde en onderzocht.

Door mijn nieuwsgierigheid én hooggevoeligheid verdiep en school ik mij ook in diverse alternatieve en holistische werkwijzen. Zo ben ik o.a. gecertificeerd reflex-integratie specialist en psychomotorisch leer- en gedragsspecialist. Ook de kinesiologie heeft mij veel gebracht op het gebied van werken met de taal van het lichaam.

Met SpiegelStem gebruik ik mijn eigen en unieke manier om mooie, passende, afgestemde begeleiding te bieden aan kinderen én volwassenen.
Met SpiegelStem spiegel en spreek ik de taal van het (kinder)hart!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op via renate@spiegelstem.nl