Spring naar inhoud

Reacties

“Veel tranen bij mij, Renate. Er zijn zoveel rake stukken. Heel interessant en treffend, bijzonder hoe je dat doet.”

“Hoi Renate, echt super bedankt. Deze afstemming klikte! Raakte die snaar zoals je zo mooi zei. Ik merkte dat ik jouw manier van vertellen fijn vond.”

“Oef, wat mooi! Ik denk dat je haar kern goed te pakken hebt. Hopelijk gaat ze echt weer stralen nu.”

“Heb het al 10 keer geluisterd, krijg iedere keer weer kippenvel. Heb vragen gekregen maar ook bevestiging en duidelijkheid. Ben je heel dankbaar!.”

“Goede dag Renate, het was in 1 keer raak. ik heb mijn gevoel weer terug. Het heeft diep ergens vast gezeten, ik heb naar je geluisterd en ben compleet in tranen en het voelt zo fijn en geweldig! Ik voel warmte en liefde in overvloed en ben heel positief. Ik ga stoppen met vluchten, je hebt me ontzettend geholpen Renate! Echt je verdient wat mij betreft 40 rode rozen!!!Thanks girl echt!!”

“Echt heel mooi en klopt helemaal,Wij waren er heel emotioneel om. Hier kunnen we zeker iets mee. Ik ga zeker voor je vertellen hoe je werkt en inzichten kan geven. Ik wist wel dat jij ons nieuw inzicht kon geven en hoopte ook dat het ons helpt, maar zo voelt het wel!”

“Je hebt me flink aan het denken gezet.”

“Renate heeft meerdere afstemmingen voor mij gedaan in een moeilijke periode. Ze heeft me geholpen om te weten wat er nu echt in mijzelf omging. Door alle omstandigheden wist ik dit zelf even niet meer. Ik was erg in de war, maar haar afstemmingen hebben me weer rust en vertrouwen gegeven. Heel waardevol!”

“Grappig hoe herkenbaar dit is, je hebt zeker weten contact gehad met mijn ziel.”

“Heel erg mooi! Echt waar onwijs bedankt!”

“Ik vond het heel bijzonder en herken mezelf er ook echt in, dus heel goed gedaan!”

“Wauw, de eerste paar seconden is het gewoon alsof ik naar een dialoog met mezelf luister”

“Het klopt precies zoals ik ben, je bent echt goed!”

“In de afstemming van mij klopt heel veel, je beschrijft precies zoals ik ben.”

“Heel leuk dit. Grappig hoe ik mezelf erin herken.”

“Nou ongelofelijk hoor Renate! Dankjewel, kan me er echt in vinden, echt precies zoals ik me voel. Mijn moeder heeft de afstemming ook geluisterd, ze zei wat een prachtig en juiste afstemming. Ze vond het ongelofelijk hoe het van het begin tot einde gewoon alles zo goed klopt. Ze vond het heel fijn om naar te luisteren, dat je ook een hele aangename stem hebt om naar te luisteren en vind het onzettend lief van je dat je zoveel moeite gedaan hebt.”

“je bent echt goed, gewoon echt in gesprek met de ziel, zo bijzonder.”

“Super bedankt Renate, het komt wel binnen merk ik.”

“Hoi Renate, WoW wat treffend was je afstemming!! Je verwoordt het allemaal op een heel bijzondere, prettige manier. Ik wil het allemaal nog een paar keer lezen en beluisteren om het goed in me op te kunnen nemen. Heel erg bedankt!!!”

“Renate, het is zo zuiver wat je hebt gedaan qua afstemming.”

“Ik heb gehuild ook gelachen. Én ja ik heb alles heel goed begrepen. Ik had soms kippenvel en ook soms koude rillingen. Wat kom je dichtbij en wat is dat eng soms.
Dit is gewoon de harde werkelijkheid!! Ik wil al heel lang uit liefde aan mijzelf werken. Just gonna do it!! Maar voor nu alles laten bezinken…Én als ik er aan toe ben een plan maken!”

“Zo mooi, juist NU dat jij dit doet. Echt zoals mijn ziel spreekt, praat ik ook. Mijn hartcakra voelde ik meer vandaag.”

“Ik moet je eerlijk bekennen dat er wel sommige dingen in zaten waar ik over na ben gaan denken, nu terug kijkend heel bijzonder eigenlijk, er gebeuren toch wel dingen, ik heb deze week ineens 2 nieuwe afspraken gemaakt voor de voetreflexelogie, ze komen nog geen eens uit de buurt, maar via Google bij mij terecht, heel bijzonder dit, heb jij de poort geopend of heb ik dit zelf gedaan!”